Kachel­brandstof

Zibro-kachels werken op kachelbrandstof: hele schone petroleum. Het gebruik van de juiste brandstof is cruciaal voor het optimaal functioneren van elk merk verplaatsbare kachel. De juiste brandstof is namelijk essentieel voor de werking en levensduur van een Zibro-kachel. Wij adviseren Firelux kachel­brandstof.

Firelux kachelbrandstoffen

Firelux Premium Heating Liquids biedt u de schone warmte die u nodig heeft op koude dagen! Door het ontbreken van een groot aantal schadelijke stoffen geven Firelux brandstoffen een schone verbranding. Hierdoor gaat de kachel veel langer mee en blijven de gezondheid en het milieu beschermd.

Het gebruik van Firelux is uitermate veilig. De brandstoffen hebben een hoog vlampunt en zijn voorzien van een kinderveilige sluiting. Met Firelux bent u verzekerd van een optimale en vrijwel reukloze verbranding en een lange levensduur van de kachel.

 

Alle voordelen op een rij:

  • Geschikt voor alle merken verplaatsbare kachels
  • Bevat vrijwel geen zwavel
  • Geen geur
  • Laag aromaatgehalte
  • Minder emissie van schadelijke stoffen
  • Langere levensduur van uw kachel

3 soorten kachelbrandstof

Firelux kent 3 soorten kachelbrandstof: Firelux Clear, Firelux Prima* en Firelux Plus. Het verschil tussen de brandstoffen is het gehalte aromaten en met het gebruik van Firelux Clear is de warmte reukloos.

Firelux Clear is een betrouwbare, geurloze GTL-brandstof voor verplaatsbare kachels, met minder emissie van schadelijke stoffen en een extreem laag aromaatgehalte: < 0,007%. Firelux Clear is de schoonste brandstof voor u en uw kachel!

 

Firelux Prima* is een betrouwbare, geurloze brandstof voor verplaatsbare kachels met minder emissie van schadelijke stoffen en een zeer laag aromaatgehalte.

* Uitsluitend verkrijgbaar in België

 

Firelux Plus is een betrouwbare en zuivere brandstof met een laag aromaatgehalte. Ideaal voor een comfortabel gebruik van alle merken verplaatsbare kachels.

 

Meer informatie


Ga naar de website van Firelux voor meer informatie.

Meer weten over Firelux

 

Vind een Firelux verkooppunt bij u in de buurt

Firelux heeft ruim 500 verkooppunten in Nederland en België. Er is dus altijd wel een punt bij u in de buurt!

Firelux verkooppunten